Jo, de la Jove de Sitges Jo, de la Jove de Sitges

Presentació del llibre ''Fer pinya''



Etiquetes


Comparteix aquesta notícia:
Design Float | StumbleUpon | Reddit

Aquest dissabte, 2 d'abril, a les 19.30 hores, al Palau del Rei Moro, es presenta el llibre ''Fer pinya'', que aborda com els castells es poden aplicar a l’empresa i altres organitzacions. L'autor es va inspirar en el cas de la Jove de Sitges per a narrar la història.

El llibre Fer pinya, de Jordi López Daltell, i editat per Entramat (Empresa Activa en la versió castellana), és el primer cas que exposa els castells, la seva organització i el seu funcionament, com un mètode per aplicar a les empreses, les organitzacions i, fins i tot, les persones. El llibre es presenta a Sitges dissabte dia 2, a les 19.30 hores, al Palau del Rei Moro, en un acte organitzat per la Colla Jove de Castellers de Sitges. La presentació anirà a càrrec de Dani Farrerons, Santi Terraza i el mateix autor.

López Daltell es va inspirar en el cas de la Jove de Sitges i la seva lluita fa dos anys per aconseguir la torre de 7 i el 4de8. Fer pinya retrata el cas d'un executiu en crisi, que descobreix la màgia dels castells gràcies a un amic durant unes vacances en un poble de la costa que, amb nom fictici, se sembla força a Sitges. Durant la història, narrada en to amè i instructiu, el protagonista topa amb un seguit de situacions, en les quals copsa que són casos aplicables a l'empresa, altres organitzacions socials o la vida personal. Conceptes com l'esforç, el lideratge, el treball en equip, la solidaritat, el premi als objectius assolits apareixen en el rerefons de la història. Fer pinya és una història recomanable per a castellers, però també per a persones interessades en plantejar reptes, millorar i aconseguir objectius. No és estrany, doncs, que el llibre hagi estat acollit amb satisfacció per l'Associació Espanyola de Directius, que l'ha convertit en un llibre de capçalera.

RSS La Torre (núm. 29)

Diada del 2011: temporada fantàstica

Calendari d'actuacions

Db. 7 de juliol, 18.30h. Tarragona. Amb els Xiquets de Tarragona i els Castellers de Vilafranca

Db. 28 de juliol, 18.30h. Sitges. Amb la Joves de Valls i la Jove de Vilafranca

3-5 d’agost. Feltre (Itàlia) .

Totes les actuacions

Resultats 2012

Calendari d'activitats

3-5 d’agost. Viatge a Feltre (Itàlia)

Db. 11 d’agost. Torneig de futbol sala de Festa Major

Dg. 19 d’agost. Conferència de Festa Major al Grup d’Estudis Sitgetans: “El 4de8, resultat d’un somni”, a càrrec de Santi Terraza. A l’Espai Cultural Pere Stämpfli

Dc. 22 d’agost. Assaig popular de Festa Major. Al Palau del Rei Moro, a les 20 hores

Patrocinadors

Empreses adherides

Les novetats al teu mail
Subscriu-te amb el teu lector preferit de RSS

Subscribe feeds rss Darreres notícies

Categories

Labels

Twitter Button from twitbuttons.com

Les nostres actuacions a flickr

La Jove a FLICKR

Roy Tanck's Flickr Widget requires Flash Player 9 or better.