Jo, de la Jove de Sitges Jo, de la Jove de Sitges

La Jove comença els assaigs de canalla



Etiquetes


Comparteix aquesta notícia:
Design Float | StumbleUpon | Reddit

El passat dissabte 15 de gener van començar els assaigs de canalla al Palau del Rei Moro. Els componets de la canalla de la Jove van assajar amb vuit nens i nenes nous, que van assistir a aquest primer taller infantil, amb l’objectiu de familiaritzar-se amb els castells. Els assaigs i tallers de canalla es faran cada dissabte entre les 18 i les 20 hores al Palau, llevat d’aquest dissabte 22, que la canalla assajarà al matí, dins els actes de l’espai de l’Agrupació de Balls Populars. En la foto del costat, podeu veure els nens que van assistir a l’assaig i els integrants de l’equp de canalla.

Per altra banda, divendres 21 la Jove farà el primer assaig de l’any al Palau
El motiu d’aquest assaig tan d’hora és que el proper diumenge 30 de gener, la colla, junt amb les altres 55 colles castelleres del país, actuarà en la diada castellera de les Decennals, a Valls. Es tracta d’una exhibició especial i emotiva, l’única que compta amb la participació de totes les colles castelleres catalanes, que se celebra cada deu anys, amb motiu de les Decennals en honor de la Mare de Déu de la Candela, que Valls comemmora tots els anys acabats en 1 amb un programa de festes de primera magnitud. Durant tot el cap de setmana, Valls acull un gran nombre d’activitats castelleres, com un simposi, presentacions, una Fira de productes castellers i un festival de projeccions audiovisuals de contingut casteller.

Aquesta actuació fora de calendari no serà, però, un fet aillat en l’hivern, ja que el divendres següent, 4 de febrer, s’obre el calendari d’assaigs. Cada divendres (excepte el de Carnaval), la Jove assajarà entre les 20 i les 22 hores. Aquest horari de vespre, enlloc de l’habitual de nit, es mantindrà durant tot l’hivern i inici de la primavera, amb l’objectiu de facilitar l’assistència dels castellers als assaigs i que puguin treballar conjuntament amb la canalla. La voluntat de la Junta Tècnica és avançar el treball als assaigs, per tal que els grans objectius es puguin plantejar en el tram mig de la temporada.

RSS La Torre (núm. 29)

Diada del 2011: temporada fantàstica

Calendari d'actuacions

Db. 7 de juliol, 18.30h. Tarragona. Amb els Xiquets de Tarragona i els Castellers de Vilafranca

Db. 28 de juliol, 18.30h. Sitges. Amb la Joves de Valls i la Jove de Vilafranca

3-5 d’agost. Feltre (Itàlia) .

Totes les actuacions

Resultats 2012

Calendari d'activitats

3-5 d’agost. Viatge a Feltre (Itàlia)

Db. 11 d’agost. Torneig de futbol sala de Festa Major

Dg. 19 d’agost. Conferència de Festa Major al Grup d’Estudis Sitgetans: “El 4de8, resultat d’un somni”, a càrrec de Santi Terraza. A l’Espai Cultural Pere Stämpfli

Dc. 22 d’agost. Assaig popular de Festa Major. Al Palau del Rei Moro, a les 20 hores

Patrocinadors

Empreses adherides

Les novetats al teu mail
Subscriu-te amb el teu lector preferit de RSS

Subscribe feeds rss Darreres notícies

Categories

Labels

Twitter Button from twitbuttons.com

Les nostres actuacions a flickr

La Jove a FLICKR

Roy Tanck's Flickr Widget requires Flash Player 9 or better.