Jo, de la Jove de Sitges Jo, de la Jove de Sitges

Santi Terraza és escollit nou cap de colla de la Jove de SitgesEtiquetes


Comparteix aquesta notícia:
Design Float | StumbleUpon | Reddit

El passat 10 de desembre va tenir lloc l'Assemblea General de la Colla Jove de Sitges. En ella es va procedir a escollir un nou cap de colla, després que en Marc Estrada, cap de la colla de la present temporada, presentés la seva dimissió a mitjans de novembre.

L'assemblea començà amb el balanç de la Junta Directiva d'aquest 2010 a nivell social i econòmic, alhora que es fan les previsions de cara a la propera temporada, en què es vol intentar condicionar i posar en marxa l'arxiu de la colla en una nova sala que se'ns ha cedit al Palau.

Tot seguit la Junta Tècnica sortint va fer una valoració de la temporada, bona en general a excepció de la darrera actuació de la temporada en què aquesta vegada les coses no van sortir com eren d'esperar. Es valora molt positivament l'Ofrena de Festa Major i el nou repte del pilar per les escales per Santa Tecla. Finalment en Marc Estrada fa referència a la seva carta de dimissió deixant clar que es deu a motius personals i que en cap cas és per culpa del que va passar en la darrera actuació.

Aquesta dimissió va provocar que s'obrís un procés electoral en què hi va concórrer una única candidatura encapçalada per Santi Terraza, el qual ja havia estat cap de colla entre 1998 i 1999, Jordi Dólera com a sots cap de colla, un equip de pinyes integrat per Raimon Rodriguez (cap), Anna Mataró, Marc Yll i Pau López i un equip de canalla format per Guillem Milà (cap técnic), Nandu Blasco (cap administratiu), Júlia Carmona, Enrique Villanueva, Judit Paretas i Clàudia Sauret.

Després d'exposar els objectius de cara a la nova temporada i respondre a les preguntes que se'ls presentaren per diferents castellers es procedí a la votació de la candidatura, la qual va obtenir un 86% del vots favorables, un 2% en contra, mentre que un 12% dels presents en aquell moment s'abstingueren.

Entre les principals novetats d'aquesta nova temporada cal destacar l'inici dels assaigs a primers de gener per tal de poder preparar la sortida de les Decennals de Valls de finals de gener i de cara a aconseguir formar nova canalla per la colla, el principal objectiu de la nova tècnica.

Per acabar l'assemblea es procedí a l'aprovació d'uns nous estatuts de la colla per tal d'adaptar-los a la nova legislació al respecte.


RSS La Torre (núm. 29)

Diada del 2011: temporada fantàstica

Calendari d'actuacions

Db. 7 de juliol, 18.30h. Tarragona. Amb els Xiquets de Tarragona i els Castellers de Vilafranca

Db. 28 de juliol, 18.30h. Sitges. Amb la Joves de Valls i la Jove de Vilafranca

3-5 d’agost. Feltre (Itàlia) .

Totes les actuacions

Resultats 2012

Calendari d'activitats

3-5 d’agost. Viatge a Feltre (Itàlia)

Db. 11 d’agost. Torneig de futbol sala de Festa Major

Dg. 19 d’agost. Conferència de Festa Major al Grup d’Estudis Sitgetans: “El 4de8, resultat d’un somni”, a càrrec de Santi Terraza. A l’Espai Cultural Pere Stämpfli

Dc. 22 d’agost. Assaig popular de Festa Major. Al Palau del Rei Moro, a les 20 hores

Patrocinadors

Empreses adherides

Les novetats al teu mail
Subscriu-te amb el teu lector preferit de RSS

Subscribe feeds rss Darreres notícies

Categories

Labels

Twitter Button from twitbuttons.com

Les nostres actuacions a flickr

La Jove a FLICKR

Roy Tanck's Flickr Widget requires Flash Player 9 or better.