Jo, de la Jove de Sitges Jo, de la Jove de Sitges

Excel·lent actuació a Ribes





Comparteix aquesta notícia:
Design Float | StumbleUpon | Reddit

El passat dissabte dos d'octubre la Jove va actuar a la plaça de la Font de Ribes descarregant amb total seguretat tres castells de set i un pilar de cinc, que segons les estadístiques de la colla va suposar el castell número 1.000 descarregat per la colla des del seu naixement. La colla va estar acompanyada pels històrics Minyons de l'Arboç i els Castellers de la Sagrada Família.

Després d'una cercavila des de la plaça Marcer fins a la plaça de la Font va començar una ràpida actuació en què tots els castells foren descarregats amb molta solvència per part de les tres colles participants, permetent al nombrós públic gaudir d'una bona tarda de castells.

Després d'uns pilars de quatre de benvinguda que van efectuar les tres colles la Jove va obrir plaça amb el castell més important de la diada, el cinc de set. Aquest castell no s'havia pogut dur a plaça una setmana abans per manca de canalla, però una vegada recuperada es va tornar a dur a plaça, demostrant que és un castell que la colla té plenament consolidat i que tot i que el castell va patir més problemes dels previstos finalment es va poder descarregar.

En segona ronda es va alçar un segur quatre de set amb l'agulla, el setè de la temporada, igualant d'aquesta manera la millor marca d'aquest castell en una sola temporada que datava de 1998.

Per acabar la ronda de castells es va alçar un segur quatre de set en què els segons d'un futur quatre de vuit feien de baixos i a més no duien crosses. La prova fou molt satisfactòria i es descarregà amb molta seguretat.

Per acabar es va descarregar un segur pilar de cinc, el castell número 1.000 descarregat per la colla des del seu naixement, sense comptar pilars de quatre, des d'aquell llunyà 1993.

Per la seva banda els Minyons de l'Arboç van descarregar amb total seguretat el tres i quatre de set, el quatre de sis amb l'agulla i un pilar de cinc; mentre els Castellers de la Sagrada Família feien el mateix amb la torre de sis, el tres i quatre de sis amb l'agulla i el pilar de cinc de comiat.

RSS La Torre (núm. 29)

Diada del 2011: temporada fantàstica

Calendari d'actuacions

Db. 7 de juliol, 18.30h. Tarragona. Amb els Xiquets de Tarragona i els Castellers de Vilafranca

Db. 28 de juliol, 18.30h. Sitges. Amb la Joves de Valls i la Jove de Vilafranca

3-5 d’agost. Feltre (Itàlia) .

Totes les actuacions

Resultats 2012

Calendari d'activitats

3-5 d’agost. Viatge a Feltre (Itàlia)

Db. 11 d’agost. Torneig de futbol sala de Festa Major

Dg. 19 d’agost. Conferència de Festa Major al Grup d’Estudis Sitgetans: “El 4de8, resultat d’un somni”, a càrrec de Santi Terraza. A l’Espai Cultural Pere Stämpfli

Dc. 22 d’agost. Assaig popular de Festa Major. Al Palau del Rei Moro, a les 20 hores

Patrocinadors

Empreses adherides

Les novetats al teu mail
Subscriu-te amb el teu lector preferit de RSS

Subscribe feeds rss Darreres notícies

Categories

Labels

Twitter Button from twitbuttons.com

Les nostres actuacions a flickr

La Jove a FLICKR

Roy Tanck's Flickr Widget requires Flash Player 9 or better.