Jo, de la Jove de Sitges Jo, de la Jove de Sitges

Diada per oblidar





Comparteix aquesta notícia:
Design Float | StumbleUpon | Reddit

La Diada d'aquest passat dissabte és de les que més val borrar del cap ràpidament. La Jove no va poder aconseguir cap dels objectius que s'havia plantejat i va sortir de plaça amb un únic castell al sarró, el quatre de set. Per la seva banda els Castellers de Vilafranca i els Castellers de Sants sí van compler els seus objectius i van descarregar castells de nou i de vuit respectivament.

A diferència de la diada d'ara fa un any en què la Jove va sortir de plaça amb la seva millor actuació de la hsitòria, enguany les coses no van sortir bé des d'un començament. L'arrancada fou valenta, amb el tres de set aixecat per sota, que feia 12 anys que la colla no assolia. Tot i els bons assaigs realitzats d'aquest castell, en què s'havia aixecat l'estructura fins a dosos en diverses ocasions, a l'hora de la veritat la cosa no anà bé i el castell va caure en la darrera aiexacada. En ronda de repetició la colla intentà el tres de set, però la canalla es va fer enrere desmuntant el castell i quedant la primera ronda buida.

En segona ronda, i per asserenar els ànims de la colla i la canalla, es decidí enlairar el quatre de set, cosa que suposava renunciar al quatre de vuit. El castell es va descarregar amb total seguretat i va donar pas a la tercera ronda, en què, de nou, s'atacà el tres de set aixecat per sota. Amb dos canvis al tronc pels cops rebuts en el primer intent, el tres no va pujar tan bé com en la primera ocasió, tornant a caure en el mateix punt. I en ronda de repetició altra vegada un intent desmuntat de tres de set. Estava clar que aquesta no era la diada que la Jove havia somiat fer.

Per la seva banda els Castellers de Vilafranca van venir a Sitges a donar-ho tot, tot descarregant amb una insultant tranquil·litat el quatre de nou, el tres de nou, el tres de vuit amb l'agulla i el pilar de set. Els Castellers de Sants van oferir també un nivell molt alt descarregant el tres, la torre i el quatre de vuit.

Resum actuació
* Jove de Sitges. p4cam, i3de7s, id3de7, 4de7, i3de7s, id3de7, 2p4
* Castellers de Vilafranca. p4cam, 4de9f, 3de9f, 3de8a, p7f
* Castellers de Sants. p4cam, 3de8, 2de8f, 4de8, v.5

RSS La Torre (núm. 29)

Diada del 2011: temporada fantàstica

Calendari d'actuacions

Db. 7 de juliol, 18.30h. Tarragona. Amb els Xiquets de Tarragona i els Castellers de Vilafranca

Db. 28 de juliol, 18.30h. Sitges. Amb la Joves de Valls i la Jove de Vilafranca

3-5 d’agost. Feltre (Itàlia) .

Totes les actuacions

Resultats 2012

Calendari d'activitats

3-5 d’agost. Viatge a Feltre (Itàlia)

Db. 11 d’agost. Torneig de futbol sala de Festa Major

Dg. 19 d’agost. Conferència de Festa Major al Grup d’Estudis Sitgetans: “El 4de8, resultat d’un somni”, a càrrec de Santi Terraza. A l’Espai Cultural Pere Stämpfli

Dc. 22 d’agost. Assaig popular de Festa Major. Al Palau del Rei Moro, a les 20 hores

Patrocinadors

Empreses adherides

Les novetats al teu mail
Subscriu-te amb el teu lector preferit de RSS

Subscribe feeds rss Darreres notícies

Categories

Labels

Twitter Button from twitbuttons.com

Les nostres actuacions a flickr

La Jove a FLICKR

Roy Tanck's Flickr Widget requires Flash Player 9 or better.