Jo, de la Jove de Sitges Jo, de la Jove de Sitges

Excel·lent actuació de la Jove a Vilafranca





Comparteix aquesta notícia:
Design Float | StumbleUpon | Reddit

El passat dissabte 31 de juliol la Jove va fer una excel·lent actuació en el marc de la diada de Martirs Street de Vilafranca. La Jove va actuar junt als Castellers de Vilafranca i els Castellers de Barcelona, i va descarregar el tres, cinc i quatre de set amb l'agulla, a més de carregar el pilar de cinc.

Després d'un mes de juliol no gaire reeixit, amb actuacions irregulars a Gràcia i a Calafell, la Jove va demostrar aquest passat dissabte a Vilafranca que tot havia estat fruït dels nervis, o potser de la calor de l'estiu, i altra vegada va demostrar la seva seguretat a l'hora d'alçar els castells.

En la recentment recuperada diada de Martirs Street a la plaça de la Vall del Castell i acompanyats pels Castellers de Vilafranca, que actuaven com a colla local, i els Castellers de Barcelona la colla de color vi va obrir plaça amb un tres de set lleuger. Tot i alguns tremolors i un parell de batzegades el castell es descarregà amb molta seguretat. El tres és un castell que enguany s'està treballant per rebaixar-lo de pes tot baixant algun terç al pis de segons de cara a poder aixecar-lo per sota o, qui sap, si les proves funcionessin prou bé, alçar-lo un pis més de cara a final de la temporada.

En segona ronda es va alçar un segur cinc de set, castell emblema de la colla i que no presentà cap contratemps en la seva execució. Aquest era el segon cinc de la temporada, després de l'aixecat per la festa major de Ribes.

En tercera ronda, i per tancar les rondes de castells, es va descarregar un molt celebrat quatre de set amb l'agulla. Aquest era el tercer quatre amb l'agulla de la temporada, però presentava una gran novetat: l'estrena d'un nou segon i d'una nova baix a l'agulla del castell. El castell no va patir en cap moment i es va descarregar amb molta solvència, sense que semblés que fos la primera vegada que feien el pilar de cinc a plaça.

En la ronda de pilars es va carregar el pilar de cinc. Es tractava del mateix pilar que minuts abans havia anat a l’agulla i va caure quan l'enxaneta ja era a la pinya.

Per la seva banda els Castellers de Vilafranca van carregar el cinc de vuit i van descarregar el tres de nou amb folre, el quatre de vuit amb l'agulla, el pilar de sis i sis pilars de quatre simultanis. Els Castellers de Barcelona van descarregar el quatre de vuit, el quatre de set amb l'agulla, el cinc de set i un pilar de cinc.

La propera actuació de la Jove de Sitges serà el proper diumenge 15 d'agost en les Festes de Sant Roc de Tarragona a les 20.00 hores.

RSS La Torre (núm. 29)

Diada del 2011: temporada fantàstica

Calendari d'actuacions

Db. 7 de juliol, 18.30h. Tarragona. Amb els Xiquets de Tarragona i els Castellers de Vilafranca

Db. 28 de juliol, 18.30h. Sitges. Amb la Joves de Valls i la Jove de Vilafranca

3-5 d’agost. Feltre (Itàlia) .

Totes les actuacions

Resultats 2012

Calendari d'activitats

3-5 d’agost. Viatge a Feltre (Itàlia)

Db. 11 d’agost. Torneig de futbol sala de Festa Major

Dg. 19 d’agost. Conferència de Festa Major al Grup d’Estudis Sitgetans: “El 4de8, resultat d’un somni”, a càrrec de Santi Terraza. A l’Espai Cultural Pere Stämpfli

Dc. 22 d’agost. Assaig popular de Festa Major. Al Palau del Rei Moro, a les 20 hores

Patrocinadors

Empreses adherides

Les novetats al teu mail
Subscriu-te amb el teu lector preferit de RSS

Subscribe feeds rss Darreres notícies

Categories

Labels

Twitter Button from twitbuttons.com

Les nostres actuacions a flickr

La Jove a FLICKR

Roy Tanck's Flickr Widget requires Flash Player 9 or better.