Jo, de la Jove de Sitges Jo, de la Jove de Sitges

Tres i quatre de set a Gràcia





Comparteix aquesta notícia:
Design Float | StumbleUpon | Reddit

En un calorós diumenge de juliol, que convidava més a anar a la platja que no pas posar-se en una pinya d'un castell, la Jove es va desplaçar fins a Barcelona per actuar a les festes del barri del Camp d'en Grassot junt als Castellers de la Vila de Gràcia i la Colla Castellera de Figueres. Tres i quatre de set van ser els millors castells assolits.

Poc després de les dotze del migdia, al bell mig del passeig de Sant Joan, a l'alçada del carrer Indústria, començava aquesta tradicional diada del panorama casteller barceloní amb tres pilars de quatre alçats simultàniament per les colles participants. Tot seguit començava una ràpida actuació en què la Jove enlairava en primera ronda un segur tres de set.

En segona ronda es va optar pel quatre de set. El castell pujà molt parat en tot moment i res feia preveure que acabés donant l'ensurt de la diada, quan en el moment de fer l'aleta l'enxaneta i l'acotxador es van despenjar del castell, quedant la resta totalment sencer i descarregant-se sense cap mena de complicació. Per sort tot quedà en un ensurt. Tot i el despenjament de la canalla i seguint les normes del Concurs de Tarragona, la colla dóna el castell per descarregat.

En tercera ronda es va aixecar un segur quatre de sis amb l'agulla molt lleuger en què pujà gent que no ho fa habitualment. Per finalitzar es van fer dos pilars de quatre simultanis.

Per la seva banda els Castellers de la Vila de Gràcia feren uns segurs tres i quatre de set amb l'agulla, el cinc de set i un pilar de cinc, mentre que la Colla Castellera de Figueres descarregà el quatre de set, el cinc de sis, el quatre de sis amb l'agulla i un pilar de cinc.

Un pica pica va servir per acabar la diada.

RSS La Torre (núm. 29)

Diada del 2011: temporada fantàstica

Calendari d'actuacions

Db. 7 de juliol, 18.30h. Tarragona. Amb els Xiquets de Tarragona i els Castellers de Vilafranca

Db. 28 de juliol, 18.30h. Sitges. Amb la Joves de Valls i la Jove de Vilafranca

3-5 d’agost. Feltre (Itàlia) .

Totes les actuacions

Resultats 2012

Calendari d'activitats

3-5 d’agost. Viatge a Feltre (Itàlia)

Db. 11 d’agost. Torneig de futbol sala de Festa Major

Dg. 19 d’agost. Conferència de Festa Major al Grup d’Estudis Sitgetans: “El 4de8, resultat d’un somni”, a càrrec de Santi Terraza. A l’Espai Cultural Pere Stämpfli

Dc. 22 d’agost. Assaig popular de Festa Major. Al Palau del Rei Moro, a les 20 hores

Patrocinadors

Empreses adherides

Les novetats al teu mail
Subscriu-te amb el teu lector preferit de RSS

Subscribe feeds rss Darreres notícies

Categories

Labels

Twitter Button from twitbuttons.com

Les nostres actuacions a flickr

La Jove a FLICKR

Roy Tanck's Flickr Widget requires Flash Player 9 or better.