Jo, de la Jove de Sitges Jo, de la Jove de Sitges

Diada per oblidar a Calafell





Comparteix aquesta notícia:
Design Float | StumbleUpon | Reddit

En una diada per oblidar, aquest passat diumenge la Jove de Sitges va participar en la diada castellera de la Festa Major de Calafell. En aquesta actuació, realitzada a la Plaça Catalunya del poble, hi va actuar al costat dels Nens del Vendrell, amfitrions de la plaça, i els Xicots de Vilafranca.

Després de realitzar un pilar de quatre la Jove va obrir plaça amb un tres de set amb l'agulla que s'hagué de desmuntar per estar massa obert. En ronda de repetició es tornà a enlairar el mateix castell, el qual va pujar amb els tremolors normals de l'estructura però de cop s'obrí en excés i provocà que l'estructura cedís i caigués, fent que la ronda quedés en blanc.

En segona ronda la Jove optà per enlairar el quatre de set per tal d'asserenar els ànims, però els nervis en la canalla van fer que el castell s'hagués de desmuntar. Quan tot semblava que la diada anava pel mateix camí de la feta a la mateixa plaça el 1999, en què no s'assolí cap castell, la Jove va treure tot el seu orgull, i ara sí, en ronda de repeteció, descarregà un segur tres de set. En tercera ronda es tornà a optar pel quatre de set, sent descarregat amb solvència. Per finalitzar l'actuació la Jove va enlairar un pilar de quatre.

Per la seva banda els Nens del Vendrell i els Xicots de Vilafranca van realitzar la mateixa actuació amb el quatre de set amb l'agulla, el cinc de set i la torre de set, així com un pilar de cinc al final.

RSS La Torre (núm. 29)

Diada del 2011: temporada fantàstica

Calendari d'actuacions

Db. 7 de juliol, 18.30h. Tarragona. Amb els Xiquets de Tarragona i els Castellers de Vilafranca

Db. 28 de juliol, 18.30h. Sitges. Amb la Joves de Valls i la Jove de Vilafranca

3-5 d’agost. Feltre (Itàlia) .

Totes les actuacions

Resultats 2012

Calendari d'activitats

3-5 d’agost. Viatge a Feltre (Itàlia)

Db. 11 d’agost. Torneig de futbol sala de Festa Major

Dg. 19 d’agost. Conferència de Festa Major al Grup d’Estudis Sitgetans: “El 4de8, resultat d’un somni”, a càrrec de Santi Terraza. A l’Espai Cultural Pere Stämpfli

Dc. 22 d’agost. Assaig popular de Festa Major. Al Palau del Rei Moro, a les 20 hores

Patrocinadors

Empreses adherides

Les novetats al teu mail
Subscriu-te amb el teu lector preferit de RSS

Subscribe feeds rss Darreres notícies

Categories

Labels

Twitter Button from twitbuttons.com

Les nostres actuacions a flickr

La Jove a FLICKR

Roy Tanck's Flickr Widget requires Flash Player 9 or better.