Jo, de la Jove de Sitges Jo, de la Jove de Sitges

Clàssica de set a Valls





Comparteix aquesta notícia:
Design Float | StumbleUpon | Reddit

El passat diumenge 6 de juny, diada de Corpus, la Jove de Sitges es desplaçà a Valls per tal de participar en la tradicional Diada del Pati – IV Diada de Colles Joves. Compartint plaça amb la Joves de Valls i la Jove de Tarragona, la Jove de Sitges va descarregar la clàssica de set.

Després d'un matí passat per aigua, amb alguns càntics al bus tot demanant que plogués (els que ho feien no sabien que hi havia un lloc a cobert en cas de pluja) i tornant a patir per no fer tard a l'actuació la Jove arribà a Valls amb ganes de fer una bona actuació per tal d'anar preparant la important actuació de finals de juny a Ribes. Només arribar a Valls, però, la colla ja va poder comprovar que faltaven alguns efectius per poder enlairar amb tranquil·litat el quatre o el tres de set amb l'agulla i la tècnica va decidir deixar-los aparcats.

En primera ronda es va optar per enlairar un segur tres de set, el segon de la temporada, en el qual va debutar un prometedor aixecador. El castell no va tenir cap altra història que la lentitud, però amb uns pisos ben equilibrats i segurs es va descarregar amb plena solvència.

En segona ronda es va optar pel quatre de set, un castell en el que s'està rebaixant pes i preparant de cara a aixecar-lo un pis més un cop ben entrada la temporada. Alguna estrena en posicions al castell, tant al tronc com a la pinya, va ser el més destacat d'aquest castell, el tercer de la temporada.

Per acabar la ronda de castells es va optar per una torre de sis molt carregada de pes, amb uns dosos que eren quarts, i que es va descarregar enmig d'un tímid xàfec que va caure en aquell precís instant. Un pilar de cinc va servir per tancar l’actuació.

Per la seva banda les dues colles que ens acompanyaven van segellar la clàssica de vuit, o el que és el mateix, el tres de vuit, el quatre de vuit i la torre de set.

La propera actuació de la Jove de Sitges serà el dissabte 19 de juny a Perpinyà.

RSS La Torre (núm. 29)

Diada del 2011: temporada fantàstica

Calendari d'actuacions

Db. 7 de juliol, 18.30h. Tarragona. Amb els Xiquets de Tarragona i els Castellers de Vilafranca

Db. 28 de juliol, 18.30h. Sitges. Amb la Joves de Valls i la Jove de Vilafranca

3-5 d’agost. Feltre (Itàlia) .

Totes les actuacions

Resultats 2012

Calendari d'activitats

3-5 d’agost. Viatge a Feltre (Itàlia)

Db. 11 d’agost. Torneig de futbol sala de Festa Major

Dg. 19 d’agost. Conferència de Festa Major al Grup d’Estudis Sitgetans: “El 4de8, resultat d’un somni”, a càrrec de Santi Terraza. A l’Espai Cultural Pere Stämpfli

Dc. 22 d’agost. Assaig popular de Festa Major. Al Palau del Rei Moro, a les 20 hores

Patrocinadors

Empreses adherides

Les novetats al teu mail
Subscriu-te amb el teu lector preferit de RSS

Subscribe feeds rss Darreres notícies

Categories

Labels

Twitter Button from twitbuttons.com

Les nostres actuacions a flickr

La Jove a FLICKR

Roy Tanck's Flickr Widget requires Flash Player 9 or better.