Jo, de la Jove de Sitges Jo, de la Jove de Sitges

Castells de sis a Sant Cugat del Vallès





Comparteix aquesta notícia:
Design Float | StumbleUpon | Reddit


Aquest passat dissabte 15 de maig la Jove va actuar en el marc de la vigília de la festivitat de Sant Ponç a Sant Cugat del Vallès, acompanyat en aquesta ocasió pels Castellers de Sant Cugat i els Castellers d'Esplugues.

La Jove va preparar per aquesta diada una actuació senzilla i pausada, amb la intenció d'anar rodant la canalla i el tronc, així com lligar encara més les posicions de la pinya i aconseguir que les següents diades puguin comportar l’assoliment de noves fites de color vi.

Així, en primera ronda, vam realitzar el quatre de sis amb l'agulla, un castell que va pujar segur i ràpid i que va ser descarregat amb fermesa. En segona ronda vam realitzar la torre de sis, el castell més ambiciós de la jornada, i que també va ser descarregat sense problemes, iniciant així un treball que hauria de poder dur a assolir aquest castell amb un pis més en propers mesos. En tercera ronda, i per tal de fer debutar nova canalla i castellers en noves posicions de la pinya i el tronc, es va enlairar el tres de sis amb l'agulla, que si bé va pujar molt lent va ser descarregat sense problemes.

Els Castellers de Sant Cugat van realitzar, al seu torn, una magnífica actuació aconseguint el quatre de set, el tres de set i el quatre de set amb l'agulla, alhora que els Castellers d'Esplugues van aixecar el tres de set, el cinc de set i el quatre de set. En ronda de pilars els castellers locals van realitzar un pilar de cinc aixecat per sota, els Castellers d'Esplugues un pilar de cinc i la Jove un pilar de quatre.

Propera actuació
La propera actuació de la Jove de Sitges serà a Valls el diumenge 6 de juny en el marc de la Trobada de Colles Joves, junt a la Jove de Valls i la Jove de Tarragona.

RSS La Torre (núm. 29)

Diada del 2011: temporada fantàstica

Calendari d'actuacions

Db. 7 de juliol, 18.30h. Tarragona. Amb els Xiquets de Tarragona i els Castellers de Vilafranca

Db. 28 de juliol, 18.30h. Sitges. Amb la Joves de Valls i la Jove de Vilafranca

3-5 d’agost. Feltre (Itàlia) .

Totes les actuacions

Resultats 2012

Calendari d'activitats

3-5 d’agost. Viatge a Feltre (Itàlia)

Db. 11 d’agost. Torneig de futbol sala de Festa Major

Dg. 19 d’agost. Conferència de Festa Major al Grup d’Estudis Sitgetans: “El 4de8, resultat d’un somni”, a càrrec de Santi Terraza. A l’Espai Cultural Pere Stämpfli

Dc. 22 d’agost. Assaig popular de Festa Major. Al Palau del Rei Moro, a les 20 hores

Patrocinadors

Empreses adherides

Les novetats al teu mail
Subscriu-te amb el teu lector preferit de RSS

Subscribe feeds rss Darreres notícies

Categories

Labels

Twitter Button from twitbuttons.com

Les nostres actuacions a flickr

La Jove a FLICKR

Roy Tanck's Flickr Widget requires Flash Player 9 or better.