Jo, de la Jove de Sitges Jo, de la Jove de Sitges

Segon 3 de 7 amb l’agulla de la temporada





Comparteix aquesta notícia:
Design Float | StumbleUpon | Reddit

El passat 4 d'octubre la Jove va participar en les festes del barri d'Hostafrancs de Barcelona acompanyat dels Capgrossos de Mataró i els Castellers de Sants . La Jove va descarregar tres castells de set, entre ells el segon 3de7 amb l'agulla de la temporada.

Envoltats de paradetes del mercat medieval que celebren per les festes i al bell mig del carrer de Sants la Jove va començar la seva diada amb un segur 3de7. En aquest castell es va estrenar un segon i es van produir diversos canvis respecte als darrers tresos enlairats per la colla, però el castell no se'n va ressentir en excés i fou descarregat amb tranquil·litat. Tot seguit es va optar per un 4de7, una nova prova de cara a alçar aquest castell un pis més a final de temporada si les proves surten bé... En aquesta ocasió faltava el pis de terços i de nou es completà sense cap contratemps destacable. El darrer castell que la colla intentà fou el de més dificultat de la diada, el 3de7 amb l'agulla. Aquest castell no l'intentava la colla des de primers de maig, quan el descarregà a Vilafranca per les Fires de Maig. Una profunda renovació del pilar en les darreres setmanes i diversos canvis en l'estructura del tres han permès afegir-lo de nou al sarró de la Jove. No fou el millor castell ni el més maco, amb una rengla molt oberta, però que ben treballat i demostrant la bona feina feta a l'assaig va permetres descarregar-lo. Dos pilars de 4simultanis van servir per posar fi a la diada.

Els Castellers de Sants van descarregar el 4, la torre i el 3de8, però no van tenir sort amb el pilar de 6, castell que l’any passat van carregar per primera vegada a Sitges. Un pilar de 5 fou el seu pilar de comiat.

Els Capgrossos de Mataró van descarregar el 3de8, la torre de 7 i el 4de8, a la segona, després d’un intent desmuntat. Un vano de cinc va tancar la seva diada.

RSS La Torre (núm. 29)

Diada del 2011: temporada fantàstica

Calendari d'actuacions

Db. 7 de juliol, 18.30h. Tarragona. Amb els Xiquets de Tarragona i els Castellers de Vilafranca

Db. 28 de juliol, 18.30h. Sitges. Amb la Joves de Valls i la Jove de Vilafranca

3-5 d’agost. Feltre (Itàlia) .

Totes les actuacions

Resultats 2012

Calendari d'activitats

3-5 d’agost. Viatge a Feltre (Itàlia)

Db. 11 d’agost. Torneig de futbol sala de Festa Major

Dg. 19 d’agost. Conferència de Festa Major al Grup d’Estudis Sitgetans: “El 4de8, resultat d’un somni”, a càrrec de Santi Terraza. A l’Espai Cultural Pere Stämpfli

Dc. 22 d’agost. Assaig popular de Festa Major. Al Palau del Rei Moro, a les 20 hores

Patrocinadors

Empreses adherides

Les novetats al teu mail
Subscriu-te amb el teu lector preferit de RSS

Subscribe feeds rss Darreres notícies

Categories

Labels

Twitter Button from twitbuttons.com

Les nostres actuacions a flickr

La Jove a FLICKR

Roy Tanck's Flickr Widget requires Flash Player 9 or better.