Jo, de la Jove de Sitges Jo, de la Jove de Sitges

La Jove i l’IES Joan Ramon Benaprès acorden col·laborar conjuntamentEtiquetes


Comparteix aquesta notícia:
Design Float | StumbleUpon | Reddit

La Colla Jove de Castellers de Sitges i l’Institut Joan Ramon Benaprès han acordat col·laborar conjuntament a partir d’aquest 2009. Responsables del centre educatiu, encapçalats pel seu director, Samuel Valls, i el president i el vicepresident de la colla, Santi Terraza i Quique Costea, van reunir-se el passat dia 20 per tal d’estudiar les fórmules de col·laboració. En la trobada també hi va participar el casteller José Luis Aguilar, que és professor a l’IES.


Fruit de l’acord, la colla participarà durant la diada de Sant Jordi en els actes que es duran a terme a l’Institut. L’objectiu és realitzar un taller que convidi els nois i noies de l’IES a participar-hi i involucrar-se-se en la dinàmica de la colla. Actualment, una dotzena de membres de la Jove de Secundària i de Batxillerat són alumnes de l’IES Joan Ramon Benaprès. La colla ha fixat entre els segments de joves d’aquesta edat una de les potencialitats de creixement social; per aquest motiu, resulta important afavorir que els possibles nous castellers entrin en grup, ja que és més fàcil fer aquest pas. La direcció del centre es va mostrar totalment disposada a col·laborar amb la colla en aquesta línia i va destacar que la Jove és una entitat exemplar en aquest sentit.

Durant la trobada, realitzada al menjador dels mòduls de restauració i hostaleria de l’IES, Samuel Valls i els altres professors del centre van lliurar als responsables de la colla un marc amb fotografies de la catifa que l’IES va fer al Corpus de 2007 amb el 4de8 de color vi i que va valdre el primer premi del conurs de flors. El quadre es penjarà en els propers dies al Palau.

RSS La Torre (núm. 29)

Diada del 2011: temporada fantàstica

Calendari d'actuacions

Db. 7 de juliol, 18.30h. Tarragona. Amb els Xiquets de Tarragona i els Castellers de Vilafranca

Db. 28 de juliol, 18.30h. Sitges. Amb la Joves de Valls i la Jove de Vilafranca

3-5 d’agost. Feltre (Itàlia) .

Totes les actuacions

Resultats 2012

Calendari d'activitats

3-5 d’agost. Viatge a Feltre (Itàlia)

Db. 11 d’agost. Torneig de futbol sala de Festa Major

Dg. 19 d’agost. Conferència de Festa Major al Grup d’Estudis Sitgetans: “El 4de8, resultat d’un somni”, a càrrec de Santi Terraza. A l’Espai Cultural Pere Stämpfli

Dc. 22 d’agost. Assaig popular de Festa Major. Al Palau del Rei Moro, a les 20 hores

Patrocinadors

Empreses adherides

Les novetats al teu mail
Subscriu-te amb el teu lector preferit de RSS

Subscribe feeds rss Darreres notícies

Categories

Labels

Twitter Button from twitbuttons.com

Les nostres actuacions a flickr

La Jove a FLICKR

Roy Tanck's Flickr Widget requires Flash Player 9 or better.