Jo, de la Jove de Sitges Jo, de la Jove de Sitges


Etiquetes


Comparteix aquesta notícia:
Design Float | StumbleUpon | Reddit

Marc Estrada, nou cap de colla de la Jove de Sitges i Quique Costea, nou president
L'assemblea de la colla escull els nous dirigents per als dos propers anys

Marc Estrada és el nou cap de colla de la Colla Jove de Castellers de Sitges i encapçala la nova Tècnica que té el repte de mantenir la condició de colla de 8 refermada en la fantàstica temporada del 2009. Paral·lelament, Quique Costea ha estat també escollit nou president de la colla. L'assemblea de la Jove, celebrada el passat divendres dia 4, va triar els dos nous càrrecs, acompanyats del seus respectius equips, en substitució de José Antonio Carrasco i Santi Terraza, respectivament, que després de dos mandats i quatre anys al capdavant de l'entitat havien anunciat la seva intenció de no renovar i cedir el pas a nous responsables.

Una Tècnica força joveMarc Estrada encapçala una Tècnica força jove que té a Àngela Cuadras com a sotscap de colla, un equip de pinyes format per Rafel Ferrer (cap), Raimon Rodríguez, Gerard Coll, Anna Mataró i Marc Yll i una àrea de canalla liderada per Mireia Agelet i integrada per Guillem Milà, Cristina Burgués i Júlia Carmona. Estrada va anunciar treballar “pas a pas, pis a pis” i no va descartar cap meta ni objectiu. El nou cap de colla va parlar de 4de8 i torre de 7, però també de 3de8 i pilar de 6: “això sempre dependrà de la pròpia evolució dels assaigs i cada castell, en el moment que tinguem bé un castell, anirem pel mateix castell però un pis superior”.

Directiva encapçalada per Quique CosteaLa nova Directiva està encapçalada per Quique Costea, que actualment era vicepresident, i tindrà un caràter continuïsta. La nova junta manté el format estrenat l'any passat d’estructurar-se en cinc àrees de treball: Organització i Servei Interns, Activitats, Comunicació i Promoció, Econòmica i Canalla, que apleguen una trentena de persones. Aquest format permet guanyar en agilitat i dinamisme a l'hora de treballar en les diverses responsabilitats. La Directiva tindrà un nucli dur format pel mateix Quique Costea, junt amb Claudio Berdala (vicepresident) i Asun Archilla (secretària). El flamant president va manifestar que apostarà per un programa sòlid d'activitats de consum intern, per estendre el nou Carnet de socis creat enguany i obert a tots els sitgetans i per reforçar la presència de la colla al carrer.

L'assemblea de la colla va aprovar la gestió de les juntes sortint. El pressupost que ha mogut la colla enguany ha estat de 58.500 euros. En quatre anys, la Jove ha multiplicat per tres el seu pressupost gràcies a les aportacions en patrocinis, actuacions i nous recursos propis. En aquest sentit, el cap de colla i el president sortint van mostrar-se satisfets per haver complert la il·lusió que els va motivar a encapçalar un nou projecte el 2004, que era “situar la colla al nivell de 8; era agosarat, però possible”. Tant Carrasco com Terraza van ser ovacionats pels castellers i van mostrar-se a disposició dels nous responsables de la colla per a col·laborar en el que convingui.

Inici dels assaigsEls assaigs de la colla per a la temporada vinent començaran el mes de març, però els de la canalla s'activaran a finals de gener. L'activitat de la Jove, però, no s'aturarà drant les vacances castelleres d'hivern, ja que l'entitat tindrà presència al Parc de Nadal. De fet, aqust cap de setmana, els compromisos socials s'han mantingut actius, ja que el grup de joves de la colla va ser convidat pels Castellers de Sants a un cap de setmana d’activitats i festa a Cambrils i els equips de futbol i bàsquet de la colla van ser convidats per la Colla Joves Xiquets de Valls a disputar encontres amistosos en la seva Diada. Una bona mostra del bon moment que travessa la Jove i que els nous reponsables sabran administrar i gestionar de la millor manera.

RSS La Torre (núm. 29)

Diada del 2011: temporada fantàstica

Calendari d'actuacions

Db. 7 de juliol, 18.30h. Tarragona. Amb els Xiquets de Tarragona i els Castellers de Vilafranca

Db. 28 de juliol, 18.30h. Sitges. Amb la Joves de Valls i la Jove de Vilafranca

3-5 d’agost. Feltre (Itàlia) .

Totes les actuacions

Resultats 2012

Calendari d'activitats

3-5 d’agost. Viatge a Feltre (Itàlia)

Db. 11 d’agost. Torneig de futbol sala de Festa Major

Dg. 19 d’agost. Conferència de Festa Major al Grup d’Estudis Sitgetans: “El 4de8, resultat d’un somni”, a càrrec de Santi Terraza. A l’Espai Cultural Pere Stämpfli

Dc. 22 d’agost. Assaig popular de Festa Major. Al Palau del Rei Moro, a les 20 hores

Patrocinadors

Empreses adherides

Les novetats al teu mail
Subscriu-te amb el teu lector preferit de RSS

Subscribe feeds rss Darreres notícies

Categories

Labels

Twitter Button from twitbuttons.com

Les nostres actuacions a flickr

La Jove a FLICKR

Roy Tanck's Flickr Widget requires Flash Player 9 or better.